Korizmena duhovna obnova za studente KBF-a u Zagrebu

25.3.2017.


Povjerenstvo Zagrebačke nadbiskupije za studente laike koji se pripremaju za crkvene službe koje djeluje u sklopu Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u suradnji s Povjerenstvom za pastoral studenata laika Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organiziraju korizmene duhovne obnove za studente Katoličkog bogoslovno fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Druga korizmena obnova održat će se u subotu, 25. ožujka 2017. godine u župi sv. Marka Križevčanina, Zagreb, Selska 91, a voditelj će biti mr. Odilon Gbenoukpo Singbo.

Korizmena duhovna obnova počinje u 9,00 sati molitvom Jutarnje u crkvi, a nastavljaju se nagovorima voditelja obnove, mogućnošću za ispovijed i duhovnim razgovorom te pripremom i slavljem svete Mise. Studenti koji žele sudjelovati mogu se prijaviti kod predstavnika godine, na e-mail: pastoralni.institut@gmail.com ili u Tajništvu Nadbiskupijskog pastoralnog instituta.

Duhovna obnova obavezna je za studente laike polaznike programa Povjerenstva za studente laike koji se pripremaju za crkvene službe, a otvorena je za sudjelovanje svim studentima Katoličkog bogoslovno fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Dario Prskalo

Za svećenike

Kontakt

Zagrebačka nadbiskupija
Tiskovni ured

Kaptol 31, 10 000 Zagreb
Tel/ fax: 01/4894 878
Mob: 099/ 4894 878
tiskovni@zg-nadbiskupija.hr