Teatar Gavran za Caritasovu akciju „Da život imaju!“

17.3.2018.

Želite se kulturno uzdići i uz to pomoći bližnjima u potrebi? Teatar Gavran nudi izvrsnu prigodu baš za to.
 
U subotu 17. ožujka 2018. godine u 20.00 sati u Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinkog Teatar Gavran igra kazalištu predstavu „Sladoled“ od koje je sav prihod namijenjen opremanju Caritasove kuće za mlade bez roditeljske skrbi u sklopu akcije „Da život imaju!“.
 
Ulaznice po cijeni od 60,00 kn mogu se nabaviti na blagajni Lisinskog ili u Caritasu (Vlaška ulica 36, Zagreb). Više informacija može se dobiti na mob. 099 2391 607.
 
U neobičnoj komediji Sladoled junakinje su majka i kći čiji se uzajamni odnos i odnos prema muškarcima koji su ih sudbinski odredili opisuje kroz dinamične humorne prizore u kojima će se prepoznati svaka žena.
 
Riječ je o uvjerljivim životnim pričama ispunjenim toplinom, koje će oplemeniti dušu svakoga gledatelja. Glumačke bravure za pamćenje!
 
Teatar GAVRAN je na ovom projektu okupio sjajnu ekipu kazalištaraca – autor teksta je najizvođeniji hrvatski pisac u zemlji i inozemstvu Miro Gavran, redatelj predstave je Boris Svrtan, uz kojega se vežu brojne glumačke i redateljske uspješnice, dok u glavnim ulogama nastupaju glumice zavidne vještine Mladena Gavran i Ana Vilenica. Scenu i kostime osmislila je Jasmina Pacek. Izbor glazbe načinio je Neven Zebić.
 

Za svećenike

Kontakt

Zagrebačka nadbiskupija
Tiskovni ured

Kaptol 31, 10 000 Zagreb
Tel/ fax: 01/4894 878
Mob: 099/ 4894 878
tiskovni@zg-nadbiskupija.hr