HR

Aktualnosti

Objavljeno: 03.04.2016.

Izlet „Emausovaca“ u Šibenik i NP Krka

U cilju jačanja grupne kohezije te kvalitetnog provođenja zajedničkog vremena, djelatnici i korisnici Kuće »Emaus« Caritasa Zagrebačke nadbiskupije prvu travanjsku subotu proveli su na izletu, posjetivši Šibenik i Nacionalni park »Krka«.

Nacionalni park »Krka« darežljivo je omogućio besplatan ulaz za svih dvadeset i petero posjetitelja iz zagrebačkog Caritasa, a troškove zajedničkog obroka podmirila je vjerna darovateljica korisnika Kuće »Emaus« gospođa Ljerka Mintas Hodak.

Troškove izleta organiziranog 2. travnja ove godine dodatno je umanjila povoljnom cijenom prijevoza tvrtka Darojković d.o.o. iz Brckovljana.

»Djeca iz Kuće Emaus, zajedno s nama Caritasovim zaposlenicima, zahvalna su svim darovateljima na ovom predivnom danu koji nas je još više zbližio«, po povratku u Zagreb izjavila je Milena Bilopavlović Margeta, socijalna radnica.


DOJMOVI KORISNIKA

»Izlet je bio veoma dojmljiv. Crkve koje smo vidjeli su bile vrlo zanimljive. Svidjela mi se jako Šibenska riva. Volio bih da možemo češće imati ovakve izlete.« - Karlo Ivan, 16 godina

»Bilo mi je fenomenalno. Razgledavanje NP Krka bilo je zanimljivo i svi smo se stvarno opustili i dobro zabavili.« - Behija, 18 godina
Ispišite stranicu: