HR

Aktualnosti

Objavljeno: 11.03.2016.

Proslava Dana Katoličkoga bogoslovnog fakulteta

Proslava Dana Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održat će se u petak, 11. ožujka s početkom u 10 sati u velikoj dvorani Međubiskupijskog sjemeništa, Voćarska 106 u Zagrebu.

Okupljenima će se prigodno obratiti veliki kancelar KBF-a zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, kao i drugi uzvanici.

Izvješće o životu i radu KBF-a u protekloj akademskoj godini podnijet će dekan prof. dr. sc. Tonči Matulić.

Na proslavi će biti uručene diplome licencima teoloških znanosti i diplomantima svih studijskih smjerova, kao i priznanja najuspješnijim studentima. Povelje zahvalnosti bit će uručene umirovljenim, te zaslužnim djelatnicima i suradnicima Fakulteta.

Prije svečanosti proslave, u 9 sati, održat će se Svečana sjednica Fakultetskoga vijeća Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u prigodi 20. obljetnice od potpisivanja Ugovora o položaju i djelovanju KBF-a u sastavu Sveučilišta u Zagrebu (1996.–2016.).

Nazočnima će se obratiti Veliki kancelar KBF-a zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, predsjednik Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner, rektor Sveuličišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i ministar znanosti obrazovanja i sporta RH prof. dr. sc. Predrag Šustar. (TUZN/IKA)
Ispišite stranicu: