HR

Aktualnosti

Objavljeno: 17.02.2016.

Sudionici Katehetskog simpozija u Celju u posjetu Nadbiskupskom duhovnom stolu



Sudionici Katehetskog simpozija, koji se na temu „Godina milosrđa u obitelji i društvu“ od 14. do 19. veljače 2016. godine održava u Celju, posjetili su u srijedu, 17. veljače Nadbiskupski duhovni stol u Zagrebu.


 
Nakon dočeka i pozdrava mons. Mije Gorskog, pomoćnog biskupa zagrebačkog, sudionici Simpozija upoznati su s radom pastoralnih ureda Zagrebačke nadbiskupije.



Dosadašnji rad, kao i buduća nastojanja pastoralnih ureda predstavili su moderator Nadbiskupskog duhovnog stola preč. Marko Kovač, predstojnica Ureda za vjeronauk u školi prof. dr. sc. Blaženka Valentina Mandarić, predstojnik Ureda za pastoral mladih vlč. Ivan Valentić, predstojnik Ureda za obitelj dr. sc. Vice John Batarelo, povjerenik za pastoral športaša trajni đakon vlč. Marijan Spehnjak te tajnik Nadbiskupijskog pastoralnog instituta Dario Prskalo.


 
Prilikom svog jednodnevnog izleta u Zagreb, polaznici Simpozija obići će i zagrebačku katedralu, Nadbiskupijski pastoralni institut, Muzej blaženog Alojzija Stepinca i Župu sv. Josipa na Trešnjevci.  


 

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije
Ispišite stranicu: