Zagrebačka nadbiskupija

Zagrebačka nadbiskupija

Tavelićevo u Kustošiji u znaku 75. obljetnice osnutka župe

Župa sv. Nikole Tavelića u Kustošiji svečano će u petak, 14. studenoga proslaviti svetkovinu nebeskog zaštitnika. Prijepodnevne mise su u 7, 9.30 i 11 sati. Središnje euharistijsko slavlje u 18.30 sati predvodi župnik župe sv. Blaža mons. Zvonimir Sekelj.

Vanjska proslava održat će se u nedjelju, 16. studenoga. Euharistijsko slavlje u 11 sati predvodit će zagrebački pomoćni biskup Valentin Pozaić.

Ovogodišnja proslava svetkovine župnog zaštitnika u znaku je 75. obljetnice postojanja župe,  stoga će se organizirati i prigodni program uz proslavu blagdana.

U petak, 14. studenoga nakon večernje mise mladi organiziraju talk show s gostima pod nazivom: „Naših prvih 75. Mi smo gradili crkvu  i Crkvu“

U subotu, 15. studenog održat će se nogometni i odbojkaški turnir, a zajedničko euharistijsko slavlje članova svih župnih zajednica bit će u 18.30 sati. U nedjelju, 16. studenog dan je otvorenih vrata župe, na kojem će se od 8 sati predstavljati pojedine zajednice aktiivne u Župi Sv. Nikole Tavelića. (TUZG/IKA)