HR

Nadbiskupija

Župe

Zagreb - Kozari Bok
Predragocjena Krv Isusova
Župnik:mr. Rozo Brkić, OFM
Župni vikar: dr. Tomislav Smiljanić, OFM; Toni Mutnik, OFM, pastoralni suradnik
Adresa:II. radnički put 1b, 10135 Zagreb
Telefon:01 2407 663; 2409 890
Fax:01 2409 890
E-adresa: zupa.kozaribok@zg-nadbiskupija.hr; fra.kozaribok@gmail.com
Internetska adresa:www.ofm.hr/kozari_bok

Župa je osnovana 26. prosinca 1965. godine odvajanjem od župa Zagreb–Sveta Obitelj i Zagreb–Resnik. Liturgijski prostor i stan za župnika bio je uređen u kupljenoj i preuređenoj obiteljskoj kući na adresi Kozari bok I. odvojak 11. Gradnja prve župne crkve započela je u travnju 1966. godine, a u svibnju iste godine naredbom državnih vlasti građevina je srušena.

Današnja župna crkva sa samostanom građena je od 1995. do 1998. godine. Crkvu je 15. listopada 2000. godine posvetio zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Postavke kolačića ili ažurirajte postavke.
Prihvaćam sve