HR

Aktualnosti

Objavljeno: 03.06.2011.

HKR - Emisija o papi Benediktu XVI.

 

HKR svakodnevno u 12.15 i 13 sati emitira posebne emisije o papi Benediktu XVI., njegovim suradnicima, poznavateljima, temama koje obrađuje ili su povezane s Petrovim nasljednikom. Urednica emisija pod nazivom "Zajedno u Kristu" je Tanja Popec.

12.15 – O papi Benediktu XVI. govori vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić. Želi li Papa doći u BiH? Kakav je u komunikaciji s kardinalima? Što je njegova posebnost? Saznajte iz svjedočanstva kardinala Puljića koji je sudjelovao u njegovom izboru za Papu.
13.00 – Saznajte upute hodočasnicima i svima koji dolaze u Zagreb 4. i 5. lipnja! Predstavljamo detalje sadržaja pripremnih programa na Trgu, Hipodromu i u Katedrali! Donosimo detalje o prometu u gradu, parkiralištima i termine do kada je potrebno stići na odredište. Gosti: mons. Mijo Gorski i  vlč. Robert Šreter.

Ispišite stranicu:
Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Postavke kolačića ili ažurirajte postavke.
Prihvaćam sve