HR

Aktualnosti

Objavljeno: 30.04.2024.

Misom zahvalnicom i podjelom medalja završena sezona KMNL-a u Zagrebačkoj nadbiskupiji

U Župi sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevki u ponedjeljak 29. travnja 2024. godine misnim slavljem, koje je predvodio povjerenik za pastoral mladih i pastoral sportaša vlč. Filip Šešek, zaključena je sezona Katoličke malonogometne lige u Zagrebačkoj nadbiskupiji.
 
Nakon misnog slavlja dodijeljeni su pehari i medalje ekipama koje su osvojila prva tri mjesta. Nadbiskupijski prvaci KMNL-a i ove su godine igrači iz Župe sv. Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela, koji su dobili i prijelazni pehar bl. Alojzija Stepinca. Drugo mjesto osvojila je momčad iz Župe sv. Nikole Tavelića iz zagrebačke Kustošije, dok su treće mjesto zaslužili igrači iz Župe sv. Antuna Padovanskog sa Svetog Duha u Zagrebu.
 
Nagradu za najboljeg golmana primio je Damir Grganić iz Župe sv. Nikole Tavelića, Zagreb-Kustošija, a nagradu za najboljeg strijelca Blaž Jerković iz Župe sv. Ivana Nepomuka, Stupnik-Lučko.
 
Na kraju susreta vlč. Šešek zahvalio je igračima i sucima na sudjelovanju te voditelju KMNL-a Josipu Pešiću na organizaciji natjecanja. Najavio je i nacionalnu završnicu KMNL-a koja će se 1. i 2. lipnja igrati u Zagrebu te pozvao sve da dođu bodriti ekipu iz Sesvetskih Sela koja će na završnici predstavljati Zagrebačku nadbiskupiju.

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije
Ispišite stranicu: