HR

Sinoda

Održan susret članova Sinode glazbene struke



U ponedjeljak, 20. veljače 2017. u 15 sati, u prostorijama Tajništva Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije održan je susret nekolicine članova Sinode, stručnjaka s područja crkvene glazbe i glazbene umjetnosti, koji su se okupili na vlastitu inicijativu.

Susret je vodio prof. mr. art. Miroslav Martinjak, redoviti profesor crkvene glazbe na Katoličkome bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a na njemu su sudjelovali Eva Kirchmayer-Bilić, Anđelko Krpan, Dražen Kurilovčan i Pavao Mašić.

Tijekom susreta razgovaralo se o mogućim prijedlozima koje će spomenuti članovi Sinode pripremiti i izreći na Drugome sinodskom zasjedanju koje će biti posvećeno temi Crkva zagrebačka u slavljenju Kristova otajstva, a održat će se 24. i 25. veljače 2017.
 

Tajništvo Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije
 
Ispišite stranicu:
Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Postavke kolačića ili ažurirajte postavke.
Prihvaćam sve