HR

Aktualnosti

Objavljeno: 12.09.2012.

Proslava blagdana Gospe Žalosne u Španskom

 

Župni blagdan Blažene Djevice Marije žalosne u zagrebačkom Španskom započeti će trodnevnom pripravom, a glavna proslava je 15. rujna 2012. u 19 sati kada će sv. misu predslaviti mons. Ivan Miklenić.

 

Svaki dan trodnevne priprave započinje u 18 sati sakramentom sv. ispovijedi, te se nastavlja molitvom časoslova i krunice.

TRODNEVNA DUHOVNA PRIPRAVA

SRIJEDA, ČETVRTAK I PETAK - 12., 13. i 14. RUJNA

Svaki dan priprave:

18 - 19 sati - prigoda za ispovijed

18.30 sati - molitva Časoslova

19 sati - Sveta Misa

Trodnevnicu predvode:

Srijeda - vlč. Vladimir Kerečeni

Četvrtak - vlč. Marko Vuković

Petak – vlč. Ivan Valentić

 

S U B O T A, 15. RUJNA

Blažena Djevica Marija Žalosna

Svetu Misu u 9.30 predvodi vlč. Milan Dančuo

Svečanu svetu misu u 19 sati predvodi mons. Ivan Miklenić

 

Ispišite stranicu:
Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Postavke kolačića ili ažurirajte postavke.
Prihvaćam sve