HR

Aktualnosti

Objavljeno: 13.03.2024.

Proslava Papina dana u Zagrebu

Križarska organizacija povodom 11. obljetnice pontifikata pape Franje organizira proslavu Papina dana u srijedu 13. ožujka u Zagrebu. Program će započeti euharistijskim slavljem u 18 sati u bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca (Kaptol 28) koje će predvoditi mons. Tomislav Subotičanec, generalni vikar i moderator Nadbiskupskog duhovnog stola. Uslijedit će svečana akademija u 19:30 u dvorani Vijenac Nadbiskupijskog pastoralnog instituta (Kaptol 29a).
 
Rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić održat će predavanje „Papa Franjo i Crkva u promjeni epohe“. O temi „Papa Franjo - otac i brat“ govorit će biskupski vikar za kler Varaždinske biskupije i župnik Župe sv. Petra i Pavla u Mačkovcu mr. sc. Anđelko Košćak.
 
U glazbenom dijelu nastupit će križarica iz Požege Dora Matošević, a proslava će završiti druženjem uz zakusku.

Ispišite stranicu:
Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Postavke kolačića ili ažurirajte postavke.
Prihvaćam sve