HR

Aktualnosti

Objavljeno: 22.07.2017.

Radna akcija u Župi svete Barbare



U subotu 22. srpnja župljani Župe svete Barbare u Vrapču nastavili su s uređenjem župnog vinskog podruma.

Inicijativa za uređenje podruma došla je od članova župne obiteljske zajednice, koji su prije nekoliko tjedana očistiti podrum.

Naime, s vremenom je podrum postao odlagalište raznih, najčešće nepotrebnih stvari. U subotu je napravljena prva faza radova na sanaciji poda. Župljani su iskopali i iznijeli oko 30 kubika zemlje. Sada slijedi nastavak uređenja poda.

Radnoj akciji odazvalo se više od dvadeset župljana.

Članovi obiteljske zajednice skuhali su ručak za sve prisutne, a gospođe iz župe iznenadile su radnike kolačima. Radna akcija bila je lijepa prilika za zajedništvo i međusobno upoznavanje u kojem smo osjetili pomoć drugoga, ali i ljepotu zajedničkog druženja kroz cijeli dan. (LS)
Ispišite stranicu:
Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Postavke kolačića ili ažurirajte postavke.
Prihvaćam sve