HR

Aktualnosti

Objavljeno: 23.05.2010.

Svečana akademija o sluzi Božjem biskupu Josipu Langu

Nadbiskupsko bogoslovno sjemenište u Zagrebu organizira svečanu akademiju o sluzi Božjem biskupu Josipu Langu (pomoćnom zagrebačkom biskupu) prigodom 40. obljetnice "Vjesnika biskupa Langa" i 110. obljetnice od dolaska Josipa Langa kao duhovnika u Nadbiskupsko bogoslovno sjemenište.

Svečana akademija održat će se u nedjelju 23. svibnja s početkom u 20,00 sati u dvorani "Vijenac" (Kaptol 29).

Tijekom akademije, prigodnim predavanjima, bit će prigoda izbližega se upoznati s likom i djelom Sluge Božjega, te povijesnim pregledom izlaženja lista zagrebačkih bogoslova "Vjesnik biskupa Langa".

U umjetničkom dijelu programa nastupit će zbor bogoslova Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa.

Na kraju akademije nazočnima će se obratiti zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

Ispišite stranicu:
Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Postavke kolačića ili ažurirajte postavke.
Prihvaćam sve