HR

Aktualnosti

Objavljeno: 19.06.2024.

Trajno stručno usavršavanje Caritasovih zaposlenika

Za stručne radnike (15) iz svih kuća Caritasa Zagrebačke nadbiskupije u utorak 18. lipnja održana je edukacija "Trening socijalnih vještina" u izvođenju prof. dr. sc. Ivane Borić i Andree Ćosić, dr. sc. s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

"Voljeli bismo doći do probranog seta poželjnih/nužnih vještina koje bi djeca zbrinuta u Caritasovim kućama trebala imati/znati. Stoga bi ovu edukaciju trebalo nastaviti u interaktivnom obliku, odgojitelji i voditeljice edukacije, po mogućnosti najesen. Zajedničkim radom iznjedrili bismo Priručnik koji bi bio od velike koristi za podizanje razine stručnog rada, verificirana tehnika rada i dobrodošao odgajateljski alat u željenoj promjeni djeteta", objasnila je Suzana Horvat Kutle, voditeljica.

Ova jednodnevna temeljna izobrazba, koja uključuje radionice, održana je 18. lipnja u Kući za mlade "Da život imaju!" u Selskoj cesti 165 (Trešnjevka) u Zagrebu, a omogućila ju je gđa Ivanka Stahuljak, dugogodišnja Caritasova darovateljica i suradnica.

Nastavak ove izobrazbe održat će se najesen.
 
Caritas Zagrebačke nadbiskupije
Ispišite stranicu: