HR

Aktualnosti

Objavljeno: 16.10.2024.

Završen redizajn i obnova mrežnih stranica pastoralnih ureda Zagrebačke nadbiskupije i Međubiskupijskih sudova u Zagrebu

Redizajn i obnova mrežnih stranica pastoralnih ureda Zagrebačke nadbiskupije i Međubiskupijskih sudova u Zagrebu završeni su u srijedu 16. listopada objavom nove mrežne stranice Ureda za pastoral braka i obitelji Zagrebačke nadbiskupije.

Nakon što su mrežne stranice Zagrebačke nadbiskupije novo ruho dobile krajem veljače ove godine, pristupilo se redizajnu i izradi novih mrežnih stranica Ureda za pastoral mladih, Ureda za vjeronauk u školi, Ureda za pastoral braka i obitelji te Međubiskupijskih sudova u Zagrebu.

Tako nove mrežne stranice Ureda za pastoral mladih donose novosti o događanjima za mlade, kao i informacije o programima i projektima Ureda, kao što su Temeljna formacija animatora, ljetovanje mladih na Malom Lošinju, Katolička malonogometna liga i drugo.

Uz dosadašnje najave i vijesti, mrežne stranice Ureda za vjeronauk u školi izdvajaju poruke nadbiskupa Dražena Kutleše vjeroučiteljima i vjeroučenicima, časopis "Lađa", duhovne misli i kolumne, dok je novost dostupnost kutka za vjeroučitelje.

Na mrežnim stranicama Ureda za pastoral braka i obitelji može se pronaći detaljan raspored zaručničkih tečajeva u cijeloj Zagrebačkoj nadbiskupiji, kao i brojne korisne informacije i dokumenti koji se tiču bračnog i obiteljskog života, obiteljskih zajednica i slično.

Međubiskupijski sudovi u Zagrebu na svojim mrežnim stranicama donose upute za pokretanje parnice za ništavosti ženidbe, potrebne obrasce, a radi lakšeg snalaženja dostupna je i rubrika "Česta pitanja".

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije
Ispišite stranicu: